Post by faiwasacafo on Mar 6, 2022 10:45:03 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Subway Surfers ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Subway Surfers IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ неограничен примогемс хак ▞▞▞
▞▞▞ Subway Surfers 2022 version ▞▞▞
Глупоооооо
Није лосе,али је забавно.
Ово је најбоља игра коју сам икада играо
ова игра је игра коју сам замаглио када сам био клинац и такође желим да кажем цоол игра, препоручујем је тако да 5 звездица!😁
Subway Surfers Pelihalli bfx
Видите да ми се свиђа, али у последње време ми је одузето много времена као што је 10 минута и то ми даје ТОЛИКО заостајања да не покушавам да будем непристојан, али да, одузето ми је много времена
Нај игрица на свету
Супер цоол
Недавно сам га поново преузео након што га годинама нисам играо. Одмах ме је подсетило на вожњу аутобусом кући у 5. разреду. Искуство играња се заправо није променило, додато је неколико ствари. И даље је забавно и заразно за игру, иако постаје помало досадно након предуго играња. Заиста ми се допадају различите теме за различита годишња доба, то чини игру узбудљивијом.
Кул игрица ца
супер је
Волим ову игру, али постоји проблем, све у свему, ово је добра игра
Од последњег апдејта не могу игрицу да отворим уопште!!!
Дошао сам до 6000 као најбољег покретања и није се регистровао па сам затворио апликацију и није се променила
Малио графика Да се побољша
Subway Surfers アーケード kzp
Волим ОВУ игрицу, тако је забавна, једноставна и изазива зависност..... Одличан начин да вам не буде досадно 👍😎🍻
Добра забава, али промените телефон и изгубићете све новчиће и кључеве
Сјајно Сјајно, ова игра је моје детињство и волим је. Почео сам да играм 2015. када сам имао 10 година! САДА ИМ 17 😨😨 Заиста волим ову игру, али имам неколико предлога: 1. Учините цене ликова мало јефтинијим, 2. Направите мапе које су променљиве у било ком тренутку. 3. На крају, али не и најмање важно, учините Трицки бесплатним као Џејк, потребна нам је једнакост и требало би да то учинимо тако да и девојке могу да уживају у бесплатној подразумеваној кожи.
Засто немозе на хуавеи У8655, ако га неко има на овом телефону не јави
Бљак
Subway Surfers እንቅስቃሴ ያለባቸው fdzt
Игрица је превисе слаба са мог телефона
Шта више натрпавате игру још мало па 1гб које идиотарије правите
Моје искуство није било сјајно..... То је зато што се игра много пута ресетовала и чистила сва моја достигнућа.... Стварно постаје главобоља. молим вас учините нешто поводом тога. Хвала 😊
Ramboat - Offline Action Game Arcade quo
Ова игра је једна од најбољих игара које сам икада играо... Иако бих волео да развојни тим направи анимирани филм о игрици, али и више фаза игре. Хвала 👍
Неце да уцита!!!
Добио сам пуно награда и стално сам све губио јер се игра ресетује без разлога иако сам повезан са Фацебоок-ом и Плаи игрицама и када се ресетује, не могу да вратим своје ствари и онда ћу морати да их све скупим поново
Срање
Subway Surfers Arkadne igre ijmv
пре добра игра
Неки пут уме да кочи и изађе из игрице. Иначе је О.К.
Пре него што се појавио овај Лондон, игрица је одлично радила, а сад кад је он ту, уђем у апликацију и само црно! ПОПРАВЉАЈТЕ!
Све у свему, игра је одлична. Игра која изазива зависност, ТОН ликова/табла и пристојан интерфејс. Пре неког времена имали су мало контроверзно ажурирање, али су брзо отклонили већину проблема. Помало је застарела током година, али је и даље добра игра, што чини пристојан губитак времена. Мало заостаје на старијим уређајима, али осим тога, задржао је свој квалитет током година.
Subway Surfers Arcade luxj
То је веома добра игра, али се аутоматски ресетује након скоро 10 сати.
да не багује двојка би била
Мислим да је ова игра одличан концепт и волим све што се може откључати, иако може постати релативно досадно након неког времена.
🙉🙉🙉💪🏻
Добро је играти кад ти је досадно