Post by faiwasacafo on Mar 6, 2022 10:39:00 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Atelier Online: Alchemist of Bressisle ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Atelier Online: Alchemist of Bressisle IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kódy nekonečné tokeny ▞▞▞
▞▞▞ Atelier Online: Alchemist of Bressisle 2022 version ▞▞▞
Příliš mnoho držení v první části hry. Opravdu nemusí existovat další textové pole, které hráči říká, jak kliknout na jednoduché tlačítko ve více případech. Dává vám Ryzu zdarma, ale bez možnosti je upgradovat, čímž se postava stává nízkoúrovňovou a zbytečnou.
Dokážu se dostat přes nízkorozpočtovou grafiku, kterou nechtěli do hry naplno zapojit. Stejně jako jejich ostatní hry... Ale šetřit na programování je ne. Zasekávám se častěji, než když se snažím udělat jeden režim nebo více režimů... A jen se to zacyklí nebo zamrzne. Mám jeden plus telefon Nord, takže to není můj telefon. Hodnotil jsem hru 2 hvězdičkami, protože mám rád ateliérové hry, ale za tuhle blbost to stojí za 1 hvězdičku.
Neustálé zamrzání během bitvy
Hra je sporadicky nepřístupná bez oznámení od vydavatelů. Měna Gacha je příliš drahá. Zdarma je poskrovnu. A původní hra v JP je téměř rok mrtvá, téměř bez aktualizací obsahu. Pokud s tím vším dokážete žít, je to vlastně pěkná neformální atelier-lite hra >_>
Nelze vstoupit do režimu Multi, takže nelze dokončit úkol, 1 hvězdička.
dobrá hra, zatím se zdá přátelská k F2P, pěkné přizpůsobení postavy pro mobilní hru. Jediný problém, který mám a proč to není 5hvězdičkové hodnocení, je, že potřebují opravit své servery, hra docela selhává, když je na více serverech a v režimu pro jednoho hráče je to v pořádku... také načítání obrazovek trvá věčnost ale kromě té pěkné hry a VELMI barevné! a roztomilý!
Tutoriál je tak dlouhý a otravný. Nechte mě hrát hru, nenuťte mě sedět 30 minut tutoriálu, kterému stejně nikdo nebude věnovat pozornost.
No, hra se mi moc líbila, ale jakmile dokončíte kapitoly, získat Colese je nemožné, také podivné malé nohy a velká hlava postavy je velmi znepokojující!
Rozhodně nedoporučujeme. Hra by byla v pořádku, ale monetizace je prostě přehnaná. Nebojím se zaplatit za hru, která se mi líbí (předtím jsem zaplatil stovky za několik kopií her Atelier), ale nevěřím ve hru, která takto odstrčí volné hráče. Za nákup, který ani nefungoval správně, byl účtován dvojnásobek.
Kdo to přeložil, sotva zná anglický jazyk.
Spadlo to během bitvy s bossem a od té doby se mi na úvodní obrazovce nedaří přihlášení. Pomoc zákaznického servisu byla naprostá sranda. Pokusil jsem se kontaktovat, ale dostal jsem automatickou zprávu, abych šel na jejich web zákaznických služeb, který je v čínštině a nedovolí mi se tam přihlásit, abych tam vložil lístek pro pomoc. Je to dobrá hra... kdybych ji skutečně mohl hrát. Mě peněžní stěny nevadí. Chápu, že taky musí jíst, ale když nemůžu dostat žádnou pomoc při problému s přerušováním hry. Odpadky.
Nemohu ani přehrát, pokaždé se mi zobrazí chyba Soubory nelze stáhnout.Pády každých 30 sekund to ani neumí přehrát
Nečekejte nic, co byste od ateliérové hry očekávali. Combat zahrnuje velmi málo dovedností, crafting je vázán na konkrétní ingredience místo tříd ingrediencí, takže si nemyslete, že skutečně něco objevíte. Tato aplikace je přímou urážkou série Atelier.
Atelier Online: Alchemist of Bressisle Rollenspel utui
Nevím, co mám dělat, nevím, co říct
Hratelnost je pěkná a poutavá. Bohužel AKCE JSOU VTIP. Nemůžu uvěřit, že na své zahajovací akci rozdávají odpadky. Dokonce i ceny za omezené akce jsou k smíchu. Vážně, je to trochu trapné, jak se zdají být levné. Toto je velká zahajovací událost a oni si mysleli, že by dali lektvar s nízkým lvl jako „speciální“ dárek? To nevěstí nic dobrého pro budoucí události. Pokud jsou vývojáři tak lakomí, raději se držte konzolového hraní místo ateliérové hry gacha.
Opravdu pěkné RPG s pěknými možnostmi přizpůsobení. Skvělá umělecká díla všude kolem. Ale obecné tempo je velmi pomalé, grind je šílený a monotónní a F2P se stahují přes uhlíky s hroznými akvizicemi. Toto je hra, která vyžaduje vaši gacha dobrou vůli, ale nezachází s vámi příliš dobře.
Nemohl jsem hrát. Poté, co jsem vybral hlavní postavu, je tu černá obrazovka a upozornění: nepodařilo se stáhnout soubory, opětovné připojení uvízlo ve smyčce.
Tutoriál je trochu nepříjemně dlouhý. Už mě to unavuje, zvláště když většina mobilních her hraje jako jedna druhá nebo jakékoli jiné RPG.
Předinstalujte hru, uvidíme, až bude online.
Proč nemůžeme vypnout hlasové hraní?
Hra se po zavření na několik minut odmítá načíst. Chyba Nepodařilo se stáhnout soubory a znovu se připojit. Ale nedělá to nic.
Atelier Online: Alchemist of Bressisle Rollenspel utui
Pěkná malá adventura, z této hry získáte celý tým nových postav s možností získat další postavy do gachy. Milujte integraci syntézy. Gacha se může zdát drahá, protože coiny zdarma se shánějí těžko, ale opravdu netlačí gacha ke hře - vůbec jsem se necítil nucen coiny kupovat, samotná hra je s daným týmem naprosto v pořádku a zahrajte si několik kapitol a stejně máte dost mincí na 10 tah na gacha.
Vaše denní odměny za přihlášení jsou hrozné... pracujte na tom, aby byla hra zábavná pro každého a přidejte další funkce Multy, jako je soukromý chat nebo světový chat, hra se většinu času cítí osamělá
Je to slušná hra, jen ne to, co jsem chtěl nebo očekával, když jsem viděl slovo alchymista.
Tato hra je krásná. Hry hraji od 1. konzolového herního pongu v 70. letech. 40 let zkušeností. Rada: vyžehlete všechny nahlášené chyby a zajistěte, aby hra běžela co nejlépe. To zajistí štěstí hráčů a dlouhou životnost vaší krásné hry.^-^
Nuda, vše, co děláte, je jen běhat a klikat na ikony, abyste mohli s věcmi komunikovat.
Hra samotná je skvělá. Opravdu chci hrát víc. Narážím na chybu ve 4. kapitole, když se snažím projít pohádkovým kruhem do pohádkové země. Hra na této obrazovce zamrzne a nemohu pokračovat. Není to moje zařízení, protože mám S20, na kterém běží hra jako po másle. Podívejte se prosím na tuto chybu, protože mě zatím opravdu baví. Astetika a hlas jsou pěkné. Design postavy 👌.
Hra se mi líbí a baví mě původní postavy. Rád bych však viděl některé postavy z mého oblíbeného příspěvku v seriálu: Ateliér Iris. Nejsem příznivcem extrémně omezeného systému gacha. Sehnali jste postavu gacha a chcete zvýšit její úroveň nad 10? Raději si nevkládejte naděje, protože získání limitních bonbónů pro postavy gacha je extrémně časově náročné a/nebo drahé.
Velmi dobře, jen mám problém se shromažďováním veškerého materiálu, mohu mít prosím automatické shromažďování?
23.7.21 - Zdá se, že schodiště v podzemí se již neskrývá za oblastí s bombami. Myslím, že hvězdy se vrátí do normálu. Také používám bezplatného Colea pro gacha, záleží na získání postav. 1. nový. 10 hod žádné nové postavy. 7/22/21 - Po novém patchi jsou v dungeonu potřeba bomby, což je velmi otravné, -2 hvězdičky. 1. příspěvek - Hurá, hra Ateliér, spousta času načítání. Existuje gacha, ale nepoužil jsem ji kromě výukového. Spousta grindu a rng, ale která ateliérová hra není.
Nechápu, proč má tato hra "pomalý" proces načítání. Nemluvě o tom, že po chvíli hraní mě to odpojí. To mě při hraní RPG opravdu rozhodilo
Milujte hru a je úžasná. Hra ale zamrzne při pokusu o návrat do akademie. Chcete-li pokračovat, musíte aplikaci restartovat.
Chci si jen zahrát hru, ale pořád mi běží návod, pak další, pak další a pak další. Argh! Odinstalováno
Strikers 1945 Аркаде nfj
Co je špatného na té 7denní startovací události, když ji otevřu, zobrazuje pouze prázdnou obrazovku. Prosím opravte to
Velmi frustrující, pokud nejste ochotni zaplatit peníze více než několikrát. Inventář je omezený a jeho růst vyžaduje měnu, kterou je velmi těžké získat ve hře, ale vše závisí na vašem inventáři, takže se zaseknete. Je to zábavné, ale pokud nejste p2p, bude to rychle omezeno. Mají úložný kontejner, ale musíte přenést předměty do tašky, abyste odtamtud mohli použít něco, co maří účel. Doufám, že se to zlepší!
Přes uvítací obrazovku se nenačte.
Klíčový úkol v kapitole 16 k odemknutí kapitoly 17 je téměř nemožný. XP, které získáte za porážku monster, vás ani nepřiblíží k úrovni 40. Nebudu ztrácet čas broušením 24 hodin denně 7 dní v týdnu, jen abych mohl získat materiály. A nejen to, HRA JE V JAPONSKU MRTVÁ A PŘÍBĚH NEBYL AKTUALIZOVÁN.Považujte to za televizní seriál, který nemá druhou sezónu.
Nevím, jsem to jen já? Ovladač mi nefunguje. Klepnutím získáte miliony. Trochu smutné
Zatím se mi to líbí, prostředí akademie mi připomíná mana khemia, která mě zavedla do ateliéru.
Soo ...... hodně neznámá chyba po aktualizaci, smutné
. Celkově ale hra postrádá některá očekávání. Myslím, že za jednu věc je, že dostávám tituly jako blázen za každou jednotlivou věc. Po chvíli to začíná být otravné. Také hráčská populace. Nikoho jsem neviděl období. Také se mi líbí, že mohu získat 5 hvězdiček čistě craftingem. Hloupé množství broušení mě baví. Protože se k tomu propracovávám. Také úložiště je NOČNÍ MŮRA. Nepříjemné ovládání. Proč to tak moc spotřebuje baterii. Což je divné
Abych byl upřímný, vysvětlím několik problémů, kterými tato hra trpí. Na emulátorech a mobilních zařízeních působí pomalu, může být velmi buggy, načítání obrazovek a hlavně multi režim. Anglické překlady ukazují jejich nekonzistence, konkrétněji během úvodních cutscén. Hra je tak f2p phobe, že fgo vypadá atraktivněji, to je upřímně řečeno něco. Automatická funkce v poli se po chvíli vypne. Žádný automatický lov. Neoptimalizováno. Vyhýbat se
zlepšuje se to