Post by faiwasacafo on Mar 6, 2022 10:29:59 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Merge Villa ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Merge Villa IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ ξεκλειδώστε κρύσταλλα ▞▞▞
▞▞▞ Merge Villa 2022 version ▞▞▞
Γιατί η αναπλήρωση του αντικειμένου παίρνει πάρα πολύ χρόνο ...Χρειάζεστε πάρα πολλά χρήματα για να κερδίσετε😬. Είναι δύσκολο, βαρετό, να νιώθεις αβοήθητος😔
Οι αναγκαστικές διαφημίσεις είναι ανόητο πράγμα, οπότε μην προσπαθήσετε καν να απολαύσετε αυτό το παιχνίδι
Παιδί σου, κάνεις παιχνίδια που τα βρίσκεις και θα τα πάρω όλα και τα παιχνίδια σου είναι υπέροχα.Παιδί σου κάνε ένα Halloween, νομίζω ότι θα σε κάνει δυαδικό πολύ πιο δροσερό και τούφα, οπότε αυτό δεν σου λέει αυτό
Μόλις έγινε λήψη για το νόμισμα εντός του παιχνιδιού για ένα άλλο παιχνίδι, αλλά είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι και καλό χρόνο.
Μου άρεσε το παιχνίδι πριν, αλλά δεν μου άρεσε μετά την πρόσφατη ενημέρωση! Η λίστα εκκρεμοτήτων είναι τόσο μπερδεμένη, αλλά δεν υπάρχουν νέα δωμάτια που ξεκλειδώνουν, δεν υπάρχει τίποτα νέο να κάνουμε!!! Σαν να έχασε όλη τη διασκέδαση..
Παίζω πέντε μέρες χωρίς προβλήματα. ΤΩΡΑ έχω μια δωροκάρτα $96 και δεν προσθέτει τα κέρδη μου στο σύνολο μου. Με έβγαλαν 8$ μέχρι στιγμής;;;;; Ποιο είναι το πρόβλημα;;😠
Merge Villa પઝલ ujl
Κάπως εθιστικό παιχνίδι, με πάρα πολλές διαφημίσεις
Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι γιατί βοηθάει πολύ και ο χρόνος που χρειάζεται για τη συγχώνευση των στοιχείων είναι χρονοβόρος
Απεγκαταστάθηκε. Απλώς δεν είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι με όλες τις αναδυόμενες διαφημίσεις. Δίνετε μία εργασία τη φορά και δεν υπάρχει τρόπος να αποκτήσετε τα αντικείμενα που χρειάζεστε. Συγγνώμη, περάσαμε καλά για λίγο μέχρι να καταλήξετε σε αντικείμενα για ζώα. Δεν υπάρχει ομοιοκαταληξία ή λόγος για αυτό το παιχνίδι.Μου άρεσε αυτό το παιχνίδι, αλλά η πιο πρόσφατη ενημέρωση εμφανίζει τυχαίες διαφημίσεις - μοιάζει με τιμωρία, επειδή συνήθως συμβαίνει μετά την ολοκλήρωση μιας εργασίας. Δεν με πειράζουν οι διαφημίσεις όταν τις χρησιμοποιώ για "έξτρα", αλλά δεν θα παίζω πια.
Πολύ καλό!! Παραπάνω ενέργεια θα ήθελα να έχω
Χρειάζεται πολλές βελτιώσεις.. Το παιχνίδι είναι ενοχλητικά αργό
Είναι ένα αργό διασκεδαστικό παθητικό παιχνίδι. Αν δεν βιαστείς, δεν θα ξοδέψεις ποτέ χρήματα. Μου αρέσει που προσθέτει πρέπει να παρακολουθείτε μόνο αν το επιλέξετε. Πτώση στα δύο μέχρι να υπάρξουν περισσότερα επίπεδα
αυτό το παιχνίδι είναι ένα ανατρεπτικό, αυτοί οι άνθρωποι έκλεψαν αυτό το παιχνίδι από τα τοπία και το ονόμασαν "συγχώνευση βίλας" και υπάρχουν πάρα πολλές διαφημίσεις ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ!! ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ
Αξιοπρεπές παιχνίδι αλλά χρειάζεται πολύς χρόνος για να σημειωθεί πρόοδος. Ξεμείνετε από αντικείμενα στο παιχνίδι αγώνα, τότε δεν μπορείτε να προχωρήσετε στο παιχνίδι. Χάνεις γρήγορα το ενδιαφέρον σου όταν προοδεύεις τόσο αργά. Αλλά αξιοπρεπές παιχνίδι εκτός από όλη την αναμονή.
Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι, αλλά πρέπει να περιμένουμε 1-2 ώρες μετά από κάθε 10 λεπτά παιχνιδιού. Θα πρέπει να αυξήσετε το επίπεδο ενέργειας.
Αυτό το παιχνίδι συγχώνευσης είναι καλύτερο από άλλα που έχω δοκιμάσει καθώς είναι πιο εύκολο να προχωρήσετε σε υψηλότερα επίπεδα.
Ενημέρωση 19ης Αυγούστου: μόλις ενημερώθηκε το παιχνίδι μου και επανεκκίνησε και με επανέφερε στο επίπεδο 1. Απογοητευτικό καθώς ορισμένες από αυτές τις συγχωνεύσεις χρειάζονται για πάντα για να γίνουν. Μάρτιος: Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι μέχρι στιγμής, αλλά από χθες δεν με αφήνει να παίξω. Λέει ότι υπάρχει πρόβλημα συνδεσιμότητας και για να ελέγξω το Διαδίκτυό μου... αλλά όλα τα άλλα παιχνίδια μου που χρειάζονται Διαδίκτυο λειτουργούν και το Διαδίκτυό μου λειτουργεί τόσο πολύ. Δεν είμαι σίγουρος. Αλλά παρόλα αυτά το λατρεύω.
Ό,τι πηγαίνετε σε μια διαφήμιση παγώνει και πρέπει να επανεκκινήσετε το παιχνίδι. Πολύ απογοητευτικό.
Merge Villa Hádanky ozu
Αυτό είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι, αλλά τώρα έχει γίνει πονοκέφαλος. Η αποστολή είναι τόσο δανεική και μόνο παιχνίδι σπιτιών γάτας και σκύλου. Ο σκύλος του δρόμου και οι φίλοι σκύλος. Εν πάση περιπτώσει, τις τελευταίες δύο εβδομάδες το παιχνίδι φορτώνεται αλλά ο πίνακας παιχνιδιού δεν είναι φορτωμένος, αλλά τώρα το παιχνίδι έχει κολλήσει σε φόρτωση 88% και δεν φορτώνεται πλήρως, οπότε διαγράφω αυτό το παιχνίδι.
Παρά πολύ καλό
Ωραίο καλό παιχνίδι ☺️,. Αλλά έτσι, πολλές διαφημίσεις σε αυτό το παιχνίδι. Τα στούντιο Loin είναι πολύ απίστευτα παιχνίδια.Αλλά, σε αυτό το lion studios οι διαφημίσεις είναι περισσότερο που είναι λάθος σας, όχι λάθος σας, αλλά λάθος της εταιρείας Πάλι' Δεν πρέπει να κάνετε λάθη σημαίνει ότι θα δώσω πέντε αστέρια ⭐ Okk Plz για όλες τις εταιρείες να μην είναι περισσότερα από οι διαφημίσεις Ευχαριστώ
Πάρα πολύς διάλογος
Διασκεδαστικό και χαλαρωτικό
Απολαύστε απολύτως αυτό το παιχνίδι. Μου αρέσει που μπορώ να παρακολουθώ διαφημίσεις και να μην αισθάνομαι την ανάγκη να ξοδέψω πολλά χρήματα.
Βαρεθήκατε με τις διαφημίσεις όταν παίζετε το παιχνίδι και μετά παγώνει και μετά το παιχνίδι σβήνει ποτέ. να είσαι έτσι, αλλά πραγματικά δεν είναι καλό να σκέφτεσαι να το διαγράψεις, παρακαλώ τακτοποίησε το 😡
Ωραίο παιχνίδι.
Πολύ διασκεδαστικό. Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι έχετε ένα όριο στην ενέργειά σας.
Πάρα πολλές διαφημίσεις αλλά καλό κατά τα άλλα
Merge Villa પઝલ ujl
Home Design: House Decor Makeover پزل lnjw
Λατρεύω αυτό το παιχνίδι. Πολύ χαλαρωτικό.
Επεξεργασία: Αυτή η τελευταία προσθήκη αναγκαστικών διαφημίσεων είναι μια από τις πιο θλιβερές κινήσεις που έχω δει από πλευράς προγραμματιστών. Κανένα παιχνίδι δεν αξίζει πάνω από 8,99 για να είναι χωρίς διαφημίσεις, ειδικά αν πρέπει ακόμα να το παρακολουθήσουμε για ανταμοιβές. 2,99 δολάρια ήδη υπερτιμημένων πολύτιμων λίθων δεν αξίζουν αυτό. Θα εγκαταλείψω τελείως εάν δεν εφαρμοστεί μια επιδιόρθωση, αυτές οι διαφημίσεις είναι φρικτές και συνήθως χρειάζονται 3 πατήματα για να κλείσουν πραγματικά. Το παιχνίδι είναι άμεσα 75% λιγότερο διασκεδαστικό.
Εκτιμώ πολύ αυτό το παιχνίδι.. όλα είναι καλά σε αυτό το παιχνίδι,,.. αλλά το μόνο πρόβλημα που έχω είναι ότι η αναπλήρωση ενέργειας καταναλώνει πολύ χρόνο.. αυτός ο χρόνος πρέπει να μειωθεί, γιατί κανείς δεν έχει μια ολόκληρη μέρα για να παίξει παιχνίδια , οι άνθρωποι παίζουν παιχνίδια στον ελεύθερο χρόνο τους.. η αναπλήρωση ενέργειας διαρκεί 200 λεπτά, κάτι που δεν είναι βολικό για κανέναν.. παρακαλώ δουλέψτε πάνω σε αυτό διαφορετικά όλα τα πράγματα στο παιχνίδι είναι καλά..
Το εγκατέστησα, αλλά μετά δεν υπήρχε τόσο μεγάλη βοήθεια, είμαι κοντά στο να το αφαιρέσω, ελπίζω να δώσουν περισσότερη βοήθεια με τα επίπεδα. Θα το έβγαζα την ίδια μέρα που το εγκατέστησα.
Δεν μου αρέσει!!!. Με μπέρδεψε. Κάντε το λίγο πιο εύκολο.
Πολύ κακό παιχνίδι πάρα πολύ ενοχλητικές διαφημίσεις και δεν εξαφανίζονται ποτέ εύκολα από τη στιγμή που εμφανίζονται πολύ ενοχλητικές
Η απεγκατάσταση... οι διαφημίσεις δεν με επέτρεψαν να επιστρέψω στο παιχνίδι! Έπρεπε να φύγω και να επανεκκινήσω δύο φορές την πρώτη μισή ώρα, δεν αξίζει τον χρόνο!
Συγχωνεύστε αντικείμενα για να διακοσμήσετε τα δωμάτια. Συναρπαστικό, ξεκινάει απλά, αλλά αυξάνεται με την πάροδο του χρόνου για να σας κολλήσει. Οι παράπλευρες αποστολές είναι απολαυστικές.
Στην πραγματικότητα θέλω να παίξω αυτό το παιχνίδι, αλλά φορτώνει μόνο το 50 τοις εκατό του παιχνιδιού δεν ανοίγει
Προσθέστε ότι δεν λειτουργούν και τερματίστε συνεχώς την εφαρμογή. Ανοίξτε την εφαρμογή και κλείνει μόνος του με κάποιο τυχαίο πρόσθετο που αποτυγχάνει να παίξει τερματίζοντας την εφαρμογή. Υπήρξα περισσότερο από υπομονετικός για περισσότερο από ένα μήνα τώρα και σήμερα το πρωί πέρασε δύο ώρες προσπαθώντας να αποκτήσει επιπλέον ενέργεια με τις προσθήκες που κλείνουν συνεχώς την εφαρμογή. Στο μεταξύ, ούτε η χρονική εξέλιξη μετρούσε - θα ήταν καλύτερα να μην παίζατε για αυτές τις δύο ώρες, καθώς η ενέργεια θα είχε αποκατασταθεί από μόνη της. Παρεμβατικές διαφημίσεις. Έπαιξα για πέντε λεπτά και το διέγραψα λόγω του πόσες διαφημίσεις έδειχνε συνέχεια και αυτό επίσης χωρίς ανταμοιβές. Στη μέση του παιχνιδιού, θα εμφανιζόταν τυχαία μια διαφήμιση την οποία δεν μπορείτε καν να παραλείψετε ή να κλείσετε χωρίς να παρακολουθήσετε ολόκληρο το θέμα. Ακόμη και τότε, το κουμπί X δεν εμφανίζεται μέχρι να πατήσετε τη διαφήμιση και να μεταφερθείτε στο play store τουλάχιστον μία φορά. Βαθμολογήθηκε 1/5 ως κακή ως εμπειρία που δεν μου έδωσε την ευκαιρία να εξερευνήσω το παιχνίδι και να μάθω αν άξιζε να πληρώσω.
Είναι πολύ χαλαρωτικό για κάποιο λόγο...τουλάχιστον για μένα, αλλά θα συνιστούσα να κατεβάσετε αυτήν την εφαρμογή.
Λατρεύω το παιχνίδι. Αλλά θα ήταν καλύτερα να το διορθώσετε, Όταν κάνω κλικ στο "παρακολούθηση διαφήμισης" το παιχνίδι παρουσιάζει κολλήματα και με διώχνει έξω. Παρακαλώ διορθώστε το!! 😥😣
ΤΟ ΛΑΤΡΕΥΩ!!!!! Και με βοηθά να αποκτήσω δωρεάν bitcoin!Αυτό το παιχνίδι είναι καλό, αλλά η ώρα είναι κακή
Πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι αλλά πολύ χαμηλή ενέργεια
Γεια! Μετά την τελευταία ενημέρωση, το παιχνίδι δεν μπορεί να φορτώσει πάνω από το 41% και λέει ότι δεν μπορεί να συνδεθεί με τον διακομιστή, παρά το γεγονός ότι το wifi μου είναι καλό. Έχετε κάποια συμβουλή ή λύση για αυτό το θέμα; Ευχαριστώ
Merge Villa પઝલ ujl
Αρκετά βαρετό αφού παίξετε κάποια άλλα παιχνίδια συγχώνευσης. Καλό παιχνίδι για αρχάριους.
Μου άρεσε εκτός από το ότι οι διαφημίσεις είναι τρομερές! Εμφανίζονται στη μέση του επιπέδου σας! Έσβησα το παιχνίδι.
Δεν μου αρέσει που δεν μπορείτε να βγείτε από την επιλογή επίπλων εάν δεν έχετε τα νομίσματα για αυτό που θέλετε, βγήκα για να προσπαθήσω να κάνω επαναφορά τώρα δεν μπορώ να παίξω το παιχνίδι λόγω "προβλημάτων στο διαδίκτυο"
Διασκεδαστικό παιχνίδι αλλά πάρα πολλές διαφημίσεις μπαίνουν στο παιχνίδι
Το καλύτερο παιχνίδι συγχώνευσης που έχω παίξει. Απλώς πρέπει να διορθώσετε αυτό το σφάλμα προσθήκης. Όταν πάω να παρακολουθήσω μια προσθήκη, θα εμφανιστεί ένα μαύρο, τότε πρέπει να επανεκκινήσω το παιχνίδι για να συνεχίσω να παίζω. Κατά τα άλλα είναι φανταστικό.
Merge Villa Hádanky ozu
Λατρεύω αυτό το παιχνίδι, είναι ένας καλός τρόπος να περνάς την ώρα σου. Είναι διασκεδαστικό και εύκολο